Sparkle mug, 11oz, peach

Kategorija:

Opis

Opis proizvoda

Sparkle mug za sublimaciju omogućuje veliku površinu tiska dok je u isto vrijeme izuzetno korisna. Zbog tog razloga mnoge tvrtke koriste šalicu kao promotivni proizvod.
Svakom kupcu možete pristupiti individulano te izaći u susret gotovo svim zahtjevima kupca.
Svaka šalica za sublimaciju pakirana je u zasebnu kartonsku kutijicu. Ovako pakirane šalice iznimno su otporne na oštećenja u transportu.
Za sparkle šalice za sublimaciju preporuča se ručno pranje.
Na što je sve potrebno paziti kod otiska?
Sam postupak otiska na šalice sublimacijom je iznimno jednostavan proces. No kao i kod ostalih tehnika, postoje detalji na koje je potrebno paziti. Prvi korak je da papir s motivom koji tiskate treba postaviti na šalicu. On mora biti čvrsto postavljen, zategnut na šalicu. Ukoliko imate bilo kakve nepravilnosti to će se odraziti na tisak. Papir mora prijanjati čvrsto po cijeloj površini šalice.
Kako bi papir ostao na svom mjestu preporučamo da ga zalijepite s termo trakom. sljedeće najbitnije je sam pritisak na termo preši. On ne smije biti prelabav ali jednako tako ne smije biti ni prejak. Naša preporuka je da kada zatvorite prešu, šalicu unutar grijača ne možete pomicati ni u jednu stranu. Tako postavljena šalica ima dobar pritisak grijača po cijeloj površini.
S kojom termo prešom mogu otisnuti proizvod – šalica za sublimaciju?
Ovaj proizvod možete otisnuti sa bilo kojom termo prešom za šalice iz naše ponude.

Samo logirani kupci koji su kupili ovaj proizvod mogu napisati recenziju.